radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDilluns, 19:30 -20:00

i després

Minut a MinutDilluns, 20:00-21:00
Inici » La cançó del Lletra a Lletra ja és una realitat

La cançó del Lletra a Lletra ja és una realitat

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 483 0

Aquest migdia s’ha presentat a la plaça del Fòrum Palatiolo la cançó resultant del projecte del Lletra a Lletra, en el qual han participat diversos alumnes de 2n de primària de l’Escola Mas Prats.

Desenes de persones, molts d’ells familiars però també altres ciutadans, han ocupat a les 12 del migdia aquesta cèntrica plaça del nostre municipi per escoltar els infants, que culminaven d’aquesta manera els mesos de treball amb el projecte.

La cançó l’han estat realitzant conjuntament amb l’EMMID, i l’han composat a partir de la informació i del coneixement sobre Palafolls i el seu entorn que han anat adquirint gràcies a la Biblioteca, l’Ajuntament o la mateixa escola.

De fet, aquest és l’objectiu del projecte Lletra a Lletra, impulsat per la Diputació de Barcelona, que va començar ara fa uns mesos i que avui s’ha presentat públicament.

La cançó parla de Palafolls, dels seus diversos espais i de les coses que el fan més característic.

Ho explicava, just abans de començar l’acte, Carme Serrat, mestre de 2n de l’escola Mas Prats.

Un projecte que ha passat per moltes experiències per tal de conèixer el poble, on els infants han recorregut el municipi i han pogut parlar amb diverses persones que els han explicat i ensenyat moltes facetes de Palafolls que abans probablement no coneixien.

La implicació de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls hi ha jugat també un paper fonamental, ja que ha assessorat i ajudat als alumnes en el procés de creació de la cançó.

En aquest sentit, durant aquests mesos s’han fet sessions amb els alumnes del centre, a través d’eines digitals, explicant quins són els aspectes necessaris per a poder crear una cançó pròpia, un fet que avui ha quedat demostrat amb l’actuació dels alumnes de 2n de Mas Prats.