radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDivendres, 19:30-20:00
Home Societat L’elevat nombre de preinscrits obliga a ajornar la matrícula al MiD

L’elevat nombre de preinscrits obliga a ajornar la matrícula al MiD

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 547 0

Avui dilluns era la data fixada per l’inici del període de matriculacions per a l’Escola Municipal de Música i Dansa, després que el passat 25 de maig finalitzés el període de preinscripcions.

Segons ha anunciat l’Ajuntament, però, la matriculació ha quedat ajornada, degut a l’alt nombre de preinscripcions que s’han rebut, que ha obligat a haver de fer una nova planificació del proper curs 2018-2019, tant a nivell de professorat, horaris i aules.

Ho explica Rosa Garcia, regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls, que de moment no ha pogut assegurar una data concreta per l’inici de les matriculacions, tot i que preveu que sigui breument.

El nombre de preinscrits a l’Escola Municipal de Música i Dansa ha augmentat respecte a l’any passat, i és una tendència que segons explica la regidora ja s0ha anat observant dels darrers anys.

Garcia considera que aquest fet ha de servir per poder replantejar el tipus de servei que es dóna des del centre, amb l’objectiu de poder millorar-lo, i espera que tot i l’ajornament de la matrícula es pugui donar acollida a totes les preinscripcions d’alumnes.

Un cop l’Ajuntament determini la data d’inici de les matrícula, els alumnes preinscrits hauran de passar presencialment per l’escola per fer les comprovacions pertinents de les dades de la fitxa, que serviran per determinar que tota la informació sigui correcta.