radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Comarcal Blanes, Lloret i Tossa s’uneixen per augmentar el reciclatge a l’estiu

Blanes, Lloret i Tossa s’uneixen per augmentar el reciclatge a l’estiu

COMPARTEIX-HO
, / 380 0

Més de 500 establiments hotelers d’aquestes 3 localitats de la Costa Brava Sud participen en la campanya ‘Pren nota, recicla vidre’.

Es tracta d’un pla integral per incrementar el reciclatge del vidre en els establiments hotelers de la Costa Mediterrània, i que impulsa l’entitat sense ànim de lucre Ecovidrio, que s’encarrega del reciclatge dels envasos de vidre.

En l’edició d’enguany d’aquesta campanya, els municipis de Blanes, Lloret i Tossa han unit esforços amb l’objectiu comú d’augmentar la recollida selectiva d’envasos de vidre a la zona en relació a l’any passat, a través del contenidor.

Ho volen fer per doble via. Per una banda, Ecovidrio realitzarà més de 2.000 visites d’informació i sensibilització durant el període estival als més de 500 establiments hotelers de la Costa Brava Sud.

Per l’altra, la campanya instal·larà 29 nous contenidors, i entregarà uns 500 cubells per facilitar el transport dels residus dels envasos de vidre.

A més, la campanya també té un component competitiu, ja que els establiments adherits a la iniciativa competiran durant l’estiu i podran seguir la seva posició en el rànking a través del web de la iniciativa.

Els locals que més reciclin els envasos de vidre i que obtinguin la major puntuació rebran com a premi una classe magistral amb un xef reconegut amb tres Estrelles Michelin.

Per altra banda, amb l’objectiu d’implicar i mobilitzar també la ciutadania, Ecovidrio decorarà 29 contenidors –25 a Lloret de Mar i 4 a Tossa de Mar– decorats amb motius estiuencs, que convidin a abocar-hi envasos.

A més a més de premiar les establiments, l’entitat també atorgarà un reconeixement als municipis que superin el repte d’incrementar el reciclatge d’envasos de vidre.

 

Foto: Ajuntament de Blanes