radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimarts, 15:00-17:00
Home Mobilitat Un simulacre tallarà l’autopista entre Palafolls i Calella aquesta nit

Un simulacre tallarà l’autopista entre Palafolls i Calella aquesta nit

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 2256 0

Serà només en sentit BCN i a partir de les 23h. En aquell moment es simularà un greu accident de trànsit per tal de provar els protocols d’actuació.

En concret es simularà  l’incendi d’un camió que ocupa el 1er i 2on carril en a  l’exterior d’un dels túnels de la via. La proximitat amb aquest túnel comporta també una retenció de vehicles en el seu interior.

Per dur a terme aquest simulacre, la concessionària d’autopistes tallarà a partit de les 23h els accessos a l’autopista per l’enllaç final de Tordera i els accessos des de Palafolls, pel que de fet quedarà tallat el tram comprés entre Tordera a Calella. Per seguretat també es confirmarà que no hi ha ningú en l’Àrea de Servei La Tordera que es troba prèvia al túnel.

Aquesta afectació, però, només serà en sentit sud, és a dir que els vehicles que venent de BCN no trobaran cap restricció per circular fins al final de l’autopista.

El simulacre pròpiament dit s’allargarà de la mitja nt i fins les 4 de la matinada, tot i que pels actors que hi participin ho faran pensant-se que són les 12 del migdia pel que fa a afectes del trànsit.

Aquest simulacre l’organitzen Protecció Civil de la Generalitat i el Servei d’Autopistes i serveix per coordinar millor els sistemes d’emergència en possibles casos reals d’accidents en aquesta via ràpida.