radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimecres, 00:00-01:00
Home Política L’Ajuntament renova el contracte de La Nau un any més

L’Ajuntament renova el contracte de La Nau un any més

Política Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 467 0

L’Ajuntament de Palafolls ha signat recentment un altre any de contracte amb la propietat de La Nau. Es tracta de l’espai que s’utilitza com hotel d’entitats a peu de la carretera de Blanes.

Passats els primers 4 anys, el consistori ha prorrogat el contracte de lloguer d’aquest espai que utilitzen 8 entitats culturals del nostre municipi com a seu. Són Comissió d’Agermanament, la Puput, el Casal d’Homes, el Club d’Escacs, la Comissió de Reis, els Gegants, els Diablesfolls i Protecció Civil. A més, la brigada municipal també usa un espai com a magatzem.

El lloguer de La Nau costa uns 5.000 € mensuals que aporta directament una empresa local com a donació.

Justament divendres es va aprovar definitivament el reglament d’ús de La Nau d’entitats amb d’introducció d’algunes modificacions, com per exemple l’ampliació fins les 12 de la nit l’hora de tancament d’aquest equipament que compta amb magatzems, sales de reunions i espais polivalents per a ús de les entitats locals.

Esquerra Republicana, que sempre s’ha mostrat molt crítica amb aquest equipament, per la ubicació i pel finançament que rep d’una empresa local, va queixar-se de l’estat actual de La Nau. En aquest sentit asseguren que totes les entitats s’han queixat pel manteniment i l’estat de neteja d’aquest espai. Francesc Alemany és el portaveu dels republicans.

Segons l’Ajuntament l’empresa de neteja d’espais i equipaments públics realitza una neteja general cada mes. Segons l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, caldria que les pròpies entitats es responsabilitzin de l’estat dels seus espais, pel que amb una neteja general cada mes n’hi hauria prou per mantenir l’espai net.

Sobre el manteniment Esquerra assegura que hi ha degotalls “brutals” i d’altres deficiències en aquest espai, mentre que el consistori ha assegurat que demanarà a la propietat que arrangi aquestes possibles deficiències.