radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Cultura El 4dJazz posa les seves entrades a la venda

El 4dJazz posa les seves entrades a la venda

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 494 0

Un cop acabat el cicle Minimal, la programació musical de Palafolls continua al juny  amb el 4dJazz.

L’edició d’enguany d’aquest certamen porta algunes novetats, com per exemple el canvi d’ubicació. Aquest cop, amb el teatre en obres, les actuacions es traslladaran al local social de Sant Genís, a les antigues escoles.

Una altra de les novetats és en el sistema de venda d’entrades. Si bé a partir d’avui dimarts, de 5 a 8 del vespre, es poden anar a comprar presencialment a l’edifici del MiD, enguany també es posa en marxa un número de telèfon per poder reservar-les.

Així, a través d’un Whatsapp al telèfon 677 57 26 47, els interessats en assistir a algun dels concerts del 4dJazz poden reservar la seva entrada, que es recollirà i es pagarà personalment al mateix local social de Sant Genís.

Anna Rovira, tècnica de cultura de l’Ajuntament de Palafolls, explica que és un mètode que ha funcionat molt bé en altres iniciatives, però també demana que la gent es responsabilitzi de la reserva.

La primera de les actuacions del 4dJazz serà el proper divendres 8 de juny, amb l’actuació d’Eduard Iniesta i Maria Hinojosa.

Segons Federico Francesch, un dels impulsors del cicle, des de l’organització s’intenta sempre donar varietat a les propostes del certamen dins dels estils del jazz, intentant oferir concerts que es diferenciïn de les actuacions més convencionals, com per exemple el concert inaugural.

El concert del proper 8 de juny, que coincidirà amb la presentació de la Guia de Festivals Musicals del Maresme 2018, serà la primera de les actuacions del 4dJazz, que es faran els divendres d’aquest proper mes de juny, a partir de dos quarts de 9 del vespre.