radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Medi Ambient Palafolls aprova avui el reglament de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera

Palafolls aprova avui el reglament de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera

COMPARTEIX-HO
, / 593 0

L’Ajuntament celebra aquest vespre sessió ordinària del ple municipal, amb 16 punts a l’ordre del dia.

Entre aquests, destaca l’aprovació de la proposta de constitució i aprovació del reglament de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera, un tràmit que ha de permetre continuar amb la tasca d’aquest projecte, juntament amb els altres municipis que en formen part, com Malgrat, Blanes i Tordera.

El reglament s’ha d’aprovar en els diferents plens municipals d’aquests Ajuntaments, i Palafolls ho debat a la seva sessió d’avui divendres.

L’objectiu de la Taula de Treball del Delta i la Baixa Tordera és poder recuperar els equilibris ecològics i socials de l’espai natural del Delta de la Tordera, i reduir la seva vulnerabilitat davant del canvi climàtic, a través d’un pla d’actuació integral de Recuperació del Delta de la Tordera, de la Platja i el Delta de Malgrat i també de la Platja de S’Abanell de Blanes.

No és l’únic reglament que s’ha de debatre i aprovar al ple d’avui, ja que també es farà l’aprovació definitiva del reglament d’ús i funcionament intern de la Nau d’entitats.

El nou reglament de la Nau, que aglutina a les entitats del municipi, vol servir per fixar les condicions per utilitzar l’espai i els recursos que ofereix. Entre d’altres, s’estableixen les activitats que s’hi poden dur a terme, la normativa d’horaris d’obertura i tancament i també el procediment que s’ha de seguir per tal de sol·licitar l’ús de les instal·lacions.

Tot plegat serà després de passar per diverses qüestions econòmiques i pressupostàries, i abans del debat i aprovació d’altres punts, com per exemple el protocol d’assetjament dels empleats de l’Ajuntament i també el pacte de condicions de treball del personal funcionari del consistori.

El ple, que debatrà també a la seva part final les dues mocions que presenta ERC, acabarà com és habitual amb el torn de precs i preguntes.

Com sempre, podreu seguir aquesta sessió ordinària del ple a través de RP a partir de les 7 del vespre, bé sigui pel 107.7 de la FM o bé també a través d’Internet, per www.radiopalafolls.cat.