radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Blanes aprovarà aquest juny un pla d’actuació contra les agressions sexistes

Blanes aprovarà aquest juny un pla d’actuació contra les agressions sexistes

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 237 0

L’Ajuntament blanenc ha decidit prendre mesures en la lluita contra la violència masclista i les agressions sexuals, i posarà en marxa aquest proper estiu un nou pla d’actuació, que començarà amb la Festa Major del juliol.

El pla serà aprovat aquest mes de juny al següent ple municipal, i es planteja 4 objectius bàsics. El principal és crear consciència col·lectiva i també sensibilitzar a la ciutadania davant de les agressions sexuals.

Per altra banda, el pla vol generar dinàmiques socials actives de rebuig contra les agressions sexistes i també de LGTBIfòbia, així com construir espais segurs i lliures d’aquestes agressions en les diferents festes de Blanes.

Per últim, el pla d’actuació vol també articular un circuit per protegir la persona agredida i evitar que les agressions quedin impunes.

El primer esdeveniment on es començaran a aplicar les diverses mesures de prevenció i acció serà la proper Festa Major de Santa Anna, que se celebrarà aquest mes de juliol.

Aquest passat dimecres es va fer la primera sessió informativa pública d’aquest Pla d’Actuació, que s’està elaborant des del Servei de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament.

Des del mateix servei ja fa un temps que s’està treballant en la creació de materials de sensibilització, així com en l’objectiu que aquest Pla d’Actuació contra Agressions Sexistes s’incorpori en el futur al Protocol d’Activitats a la Via Pública de l’Ajuntament de Blanes.

A la vegada, també s’ha creat i editat un vídeo de sensibilització, elaborat per la tècnica d’aquest servei, Laura Tejada, i accessible a través de la xarxa pel canal de televisió de l’Ajuntament de Blanes.