radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Societat 10 infants palafollencs podran participar de l’Estiu és teu

10 infants palafollencs podran participar de l’Estiu és teu

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 471 0

Es tracta de les colònies que organitza la Generalitat cada estiu, i on s’hi inclouen els programes de l’Agència Catalana de la Joventut per a infants en risc d’exclusió social.

Per una banda, ho fan a través d’una línia de beques que aporta el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat, i amb la que 9 infants del nostre municipi podran formar part de l’Estiu és teu.

Per altra banda, un d’ells hi participarà a través del programa Respir de l’Estiu és Teu, adreçat a infants amb grau de dependència o discapacitat, amb la companyia d’un monitor assistent .

Judit Puig, membre de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, explica que la iniciativa inclou una estada de colònies d’entre 7 i 10 dies, centrades en diferents camps, com les llengües, esports, excursionisme, música o teatre, entre d’altres.

L’Àrea de Serveis Socials s’encarrega de gestionar les sol·licituds i d’establir el percentatge de la beca que s’atorga a l’infant participant, que pot ser del 65%, 75%, 90%, o 100%.

Puig valora molt positivament poder participar en aquest programa, en el que Palafolls participa per primera vegada, i que atorga un total de 1.500 beques per a tot Catalunya.

Els dos programes s’adrecen a infants i joves d’entre 5 i 16 anys, que poden participar de les colònies d’estiu als albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

 

Foto: Agència Catalana de la Joventut