radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Economia Obert el termini per demanar les ajudes econòmiques pel lloguer

Obert el termini per demanar les ajudes econòmiques pel lloguer

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 473 0

L’Ajuntament de Palafolls informa que el termini per sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer ja és obert des d’aquesta setmana. Aquests ajuts són per al lloguer, per facilitar l’accés i la permanència en un habitatge per a sectors de població en risc d’exclusió social.

Aquests ajuts estan adreçats, doncs, a totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament que constitueixi el seu domicili habitual i permanent dins el territori de Catalunya, i que compleixin els requisits de la convocatòria oberta per la Generalitat de Catalunya.

El termini de presentació de les sol·licituds és fins al 29 de juny. Entre els requisits bàsics d’aquesta convocatòria, l’import màxim de la renda de lloguer al Maresme per tramitar l’ajut és de 600 euros, però una de les principals novetats  respecte a l’any passat  és que el topall màxim s’amplia per a les persones sol·licitants amb carnet de família nombrosa. En aquest cas l’import mensual pot arribar a 900 euros.

Els palafollencs interessats en tramitar aquest ajut ,  s’han de dirigir a la recepció de l’Ajuntament de Palafolls on es donarà tota la informació i es lliuraran els documents que cal complimentar i que caldrà lliurar abans del 29 de juny al Consell Comarcal del Maresme.