radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Societat 160 infants s’inscriuen al Casal d’Estiu d’enguany

160 infants s’inscriuen al Casal d’Estiu d’enguany

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 327 0

Ahir va tancar-se el període de preinscripcions pel casal d’estiu d‘enguany. Després de poc més d’una setmana de preinscripcions, el termini va acabar amb un total de 160 infants inscrits. Són una 50a menys que l’any passat, quan s’hi van inscriure uns 215 infants.

Des d’avui dimecres i fins el proper divendres 1 de juny, les famílies que hagin preinscrit el seu infant al casal rebran un correu electrònic confirmant si tenen plaça o no a l’activitat.

En el cas d’haver estat admesos, al mateix correu electrònic s’hi adjuntarà el full de pagament i les autoritzacions que han de firmar els pares, mares o tutors/es legals de l’infants. Aquests documents també estaran disponibles al web municipal un cop s’habiliti el formulari d’inscripció a partir del proper 4 de juny.

El Casal d’Estiu es farà com és habitual els mesos de juliol i agost, i acollirà infants i joves d’entre 3 i 12 anys, corresponents als cursos de P3 fins a 6è.

Els horaris d’activitats també es mantenen d’edicions anteriors, i el Casal es farà en horari de matí, de 9 a 1, i també de tardes, de 4 a 7 del vespre.

Les famílies a les quals s’hagi admès el seu fill podran formalitzar la inscripció del 4 i fins al 12 juny, adjuntant el rebut del pagament i les autoritzacions signades, que s’hauran de lliurar personalment el dijous 14 de juny de 10 a 2 del migdia i de 3 a 8 del vespre, i també l’endemà divendres 15 de juny, només en horari de matins, de 9 a 3.