radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Divendres, 17:00-20:00
Home Esports Èxit de participants a la 5a Marxa Solidària d’Oncolliga de Blanes

Èxit de participants a la 5a Marxa Solidària d’Oncolliga de Blanes

Esports Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 361 0

Aquest diumenge s’ha celebrat l’Oncolliga’t  en marxa, una cursa solidària que enguany ha arribat a la 5a edició  amb més de 800 corredors, lluny dels 300 que van participar a la primera edició.

La majoria de participants opten per caminar el recorregut de vuit quilòmetres, que transcorren arran de mar, mentre que la minoria aprofita el traçat per fer-lo corrents.

De fet l’Oncolliga’t  en marxa és una activitat solidària i festiva i és habitual veure grups d’amics i famílies senceres o persones que aprofiten per passejar amb el seu gos.
Per participar calia fer un donatiu de 8 €, i tots els diners recollits es destinen per a la Fundació Oncolliga, una entitat sense ànim de lucre que va néixer fa 14 anys amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer venia fent des del 1996.
A banda de l’augment de participants, el que també s’ha incrementat és el nombre de patrocinadors. Comerços que col·laboren en aquesta marxa i ajuden a incrementar el nombre de beneficis que la marxa.

La marxa d’ahir va començar a les 10 del matí al passeig de mar i l’entitat ja pensa en la propera activitat per recollir diners. En aquest cas serà en el marc de les Nits del Marimurtra, on Oncolliga serà l’encarregada del bar dels 4 concerts previstos en aquest paratge blanenc.