radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Pineda es vesteix de flors

Pineda es vesteix de flors

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 454 0

Un dels sinònims de la primavera és, sens dubte, les flors. De fet, són múltiples les propostes culturals i artístiques que es posen en marxa durant aquesta època de l’any entorn a les flors i el que els envolta.

Sense haver d’anar massa lluny, un dels municipis de la zona de l’Alt Maresme s’ha sumat a aquesta idea. Es tracta de Pineda, que des d’avui dissabte i fins aquest proper dilluns omple els seus carrers de flors.

La iniciativa, que porta per nom “Pineda Mar de Flors”, se celebra per segon any al municipi, i vol esdevenir una mostra d’art amb les flors com a element central.

Enguany, la iniciativa s’emmarca en la celebració del centenari del naixement del pintor gironí Joan-Josep Tharrats, amb un estret vincle amb el municipi, el qual també acull la seva Fundació.

Ho explica el regidor de Cultura a l’Ajuntament de Pineda, Santiago Massip.

Segons Massip, la proposta ha anat evolucionant, i valora molt positivament la implicació de diferents comerços i de la ciutadania en aquest tipus d’esdeveniment, com per exemple els alumnes del Batxillerat Artístic, així com també per part de les diverses regidories del consistori pinedenc.

Igualment com l’any passat, els carrers de Pineda queden omplerts des d’aquest dissabte i fins dilluns de flors i de tot tipus de mostres al voltant d’aquest element, també amb algunes novetats, com tallers de graffitis, l’elaboració de parterres i l’estampació floral.

 

Foto: Lluís Ivern