radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Comarcal Santa Susanna rep alcaldes de Polònia, Lituània i Moldàvia per projectar-se internacionalment

Santa Susanna rep alcaldes de Polònia, Lituània i Moldàvia per projectar-se internacionalment

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 363 0

Segons ha informat l’Ajuntament d’aquesta localitat veïna, una delegació formada per una quinzena d’autoritats de diversos països visita aquest cap de setmana Santa Susanna.

Una visita que comptarà, entre d’altres, amb l’alcalde de la ciutat polonesa de Konin, després de la participació del grup de percussió Xqt’s Santa Susanna en el Festival Cultural de les Viles Agermanades amb aquesta localitat a Pòlonia.

En aquesta visita hi assistiran també els alcaldes d’Akmene i Joniskis, dues ciutats del nord de Lituània de gairebé 3.000 i 10.000 habitants respectivament, així com també l’alcalde d’Ungheni, una ciutat de gairebé 40.000 habitants de Moldàvia.

Segons el consistori susannenc, aquestes trobades volen servir per continuar apostant pel turisme i la projecció internacional, convidant a conèixer el municipi, les tradicions i la cultura catalana.

Al llarg de demà dissabte i l’endemà diumenge, les autoritats dels països europeus convidades a Santa Susanna estaran acompanyats aquests dies per l’alcalde del municipi, Joan Campolier; la regidora de Promoció Econòmica, Turisme, Fires i Festes, Sílvia Vives; i la regidora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana, Carine Bouillon.

Entre d’altres, Santa Susanna vol projectar-se a Europa mostrant la gastronomia catalana, l’estància a hotels de Santa Susanna, la visita al Camp Nou i la festa tradicional de Sant Isidre, entre altres activitats.