radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Mobilitat La Policia Local de Palafolls disposarà properament de motos elèctriques

La Policia Local de Palafolls disposarà properament de motos elèctriques

COMPARTEIX-HO
, / 857 0

Nou pas en la mobilitat sostenible al nostre municipi. Segons ha informat l’Associació Catalana de Municipis, el cos de seguretat local ha adquirit recentment dues motos elèctriques, de tipus tot camí, perquè s’incorporin al parc motor de la Policia.

Es tracta d’una adquisició en modalitat de rènting, que permetrà al cos disposar d’aquests dos vehicles durant 4 anys, i que s’ha fet a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis.

Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, explica que l’estiu passat ja van utilitzar aquestes motos, i en destaca la seva efectivitat, ja que permetran que es produeixin 0 emissions de CO2.

Marín es mostra convençut que la utilització d’aquestes motos elèctriques servirà per optimitzar recursos, i posa com a exemple la gestió d’un accident a la zona dels semàfors de Palafolls, on amb les dues motos es podria actuar de manera més efectiva.

En aquest sentit, el cap de la policia considera que les motos, segons el seu criteri, és el vehicle per excel·lència de la Policia Local.

Segons ha informat Marín, aquestes noves motocicletes començaran a utilitzar-se properament.