radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Comarcal Tornen a aparèixer goteres a la Ciutat Esportiva Blanes

Tornen a aparèixer goteres a la Ciutat Esportiva Blanes

Comarcal

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 490 0

En un dels pavellons d’aquesta instal·lació, inaugurada ara fa 7 anys, han aparegut goteres a la zona de les graderies i també a la part de la pista.

Segons publica el Diari de Girona, ho van denunciar a través de les xarxes socials diversos usuaris d’aquest equipament esportiu que es trobaven diumenge a la pista blava, des d’on van penjar vídeos i fotografies on s’hi pot observar l’aigua que es filtra per la coberta del pavelló, causant bassals d’aigua de mida considerable.

L’Ajuntament de Blanes confirmava ahir dimarts l’existència d’aquestes goteres i també que ja s’ha contactat en contacte amb l’empresa constructora de l’equipament per tal que es posi remei a aquesta problemàtica, que ja va retardar l’obertura de l’equipament l’any 2010.

Es dóna el cas que, poc després de la inauguració de l’equipament, el febrer del 2011, el consistori blanenc ja va demanar a la constructora de la Ciutat Esportiva que tirés endavant la segona fase de reparació de desperfectes de les instal·lacions, una actuació que s’hauria d’haver fet poc després de la posada en marxa de l’equipament i que ara l’Ajuntament torna a reclamar.

L’empresa constructora, Gestió Infraestructures SA, va posar a licitació aquests treballs el desembre passat i van ser adjudicades el mes de febrer, amb un termini d’execució de 4 mesos.

Una actuació que ha de permetre dur a terme la reparació de diversos desperfectes en el conjunt de les instal·lacions, com és el paviment desprès, el degoteig del sostre del soterrani, la centraleta de seguretat, el sistema de ventilació dels vestidors, les portes d’emergència, entre d’altres.

Des de l’Ajuntament expliquen que “ja han fet tot el que estava a les seves mans”, i que ara tot depèn de l’empresa constructora.

Les goteres ja van impedir que la Ciutat Esportiva es posés en marxa a la seva data prevista, l’octubre del 2010, retardant-ne la inauguració fins al febrer de l’any següent.

Llavors, més d’una desena de goteres van fer malbé els parquets de diverses pistes esportives de l’equipament.

 

Foto: Diari de Girona