radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 13:30 -14:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 15:00-15:20
Home Policial - Judicial Jutgen a un acusat de violar a una menor de 12 anys a Blanes

Jutgen a un acusat de violar a una menor de 12 anys a Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 141 0

Avui dimecres, l’Audiència de Girona ha jutjat un home de 50 anys, veí de Blanes, acusat de la violació d’una menor de 12 anys a l’aparcament de l’estació de trens de la ciutat.

Els fets es remunten al mes de setembre de 2016, quan l’acusat havia coincidit amb la menor en una discoteca, i posteriorment l’havia acompanyat a agafar un tren.

Es dóna el cas que la menor s’havia escapat d’un centre de menors aquell mateix dia.

L’home ha admès que van mantenir relacions sexuals, però ha assegurat que van ser consentides en tot moment i que es pensava que la noia tenia 19 anys, cosa que ella mateixa li hauria dit abans d’entrar a la discoteca.

El fiscal, però, ha donat credibilitat a la versió de la víctima, que ha fet la seva delcaració a porta tancada, i que ha mantingut la petició d’11 anys de presó per un delicte d’abús sexual amb penetració a una menor de 13 anys.

D’aquesta manera, a l’acusat se’l considera culpable després de comprovar que els fets són “provats” i que la víctima hagi mantingut en tot moment la seva versió.

Durant el judici han declarat també com a testimonis el propietari del local on van estar el processat i la menor, així com també un vigilant de seguretat de l’estació de trens.

El fiscal també ha sol·licitat llibertat vigilada durant 8 anys, la inhabilitació de l’acusat perquè no pugui treballar en feines que tractin amb menors per un període de 17 anys, així com una indemnització de 20.000 euros pels danys morals causats.

A la vegada, ha demanat també que l’home no pugui apropar-se a menys de 1.000 metres de la nena ni comunicar-s’hi durant 18 anys.

L’home ha arribat a la sala de vistes custodiat pels Mossos d’Esquadra, ja que es troba en presó preventiva des d’una setmana després dels fets, després que no pogués pagar la fiança de 6.000 euros que li va imposar el jutjat instructor de Blanes.

El cas ha quedat ara vist per sentència.

 

Foto: ACN