radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Societat Alumnes de 6è de Mas Prats presenten 3 novel·les de creació pròpia

Alumnes de 6è de Mas Prats presenten 3 novel·les de creació pròpia

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 402 0

Aquesta tarda, la Biblioteca Enric Miralles ha estat l’escenari de presentació de 3 llibres escrits per alumnes de 6è de primària de l’escola Mas Prats de Palafolls.

Es tracta de 3 novel·les de diverses temàtiques i que tenen Europa com a eix central, i que porten per títol “Dos bàndols i una història”, “La volta a Europa dins d’un llibre” i “8 països i un destí”.

Es tracta d’un projecte que neix amb la voluntat de treballar amb els alumnes les tipologies textuals que han treballat a l’escola, per poder posar-les en pràctica i, per altra banda i sobretot, posar èmfasi en el treball en equip.

Ho explicava, just abans de començar la xerrada, Mireia Campeny, mestra de 6è de primària de l’escola Mas Prats.

Un treball en equip que els alumnes del centre i autors de les novel·les valoren positivament, i que asseguren que els ajudat a assolir el repte que suposava aquest projecte.

Ho expliquen la Sandra, coautora de “8 països i un destí”, i la Noemí, una de les autores de “2 bàndols i una història”, que ens expliquen també de què parlen les seves històries.

La presentació ha començat amb la introducció de Rebeca Gómez, directora de Mas Prats, que ha presentat el projecte, i tot seguit, s’ha fet la projecció de 3 trailerbooks, corresponents a les 3 novel·les que es presenten, presentats pels propis alumnes autors de les novel·les, encarregats també de llegir-ne alguns fragments.

L’acte s’ha tancat la presentació d’un bloc amb la intenció que serveixi perquè els alumnes puguin llegir les publicacions i que ells mateixos puguin també ser-ne els autors.

Després d’aquesta presentació, a banda del bloc, la intenció dels el projecte serà estendre’l també a d’altres centres, com l’escola de Les Ferreries o l’institut de la Font del Ferro, per poder presentar les novel·les i intercanviar inquietuds entre els alumnes de 6è de primària i també d’altres cursos.