radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Política Torra no convenç a la majoria de grups de l’Ajuntament

Torra no convenç a la majoria de grups de l’Ajuntament

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 437 0

El nou president de la Generalitat aixeca recels de la majoria de grups municipals de Palafolls. Més enllà d’ERC, les altres 4 formacions del consistori no confien que Torra sigui un president conciliador.

L’Alcalde de Palafolls, Valentí Agustí, creu que el nou president ha mostrat el seu “poc amistat” cap els espanyols o els catalans no independentistes. De fet Agustí no es creu les disculpes que el president va donar ahir dels seus tuits  antics  i creu que Puigdemont ha triat un successor radical.

El socis de govern de Palafolls també desconfien de Torra. EUiA creu que amb el nou president qui hi perd és la classe treballadora. Juan Andrés Osorio considera que de nou hi haurà un gestor allunyat de la realitat social.

L’exregidor de Ciutadans Martí Victòria creu que el nou president dependrà directament de Puigdemont. Creu que Torra no serà conciliador sinó que, per contra, farà més gran la separació de la societat. Tot i això, creu que cal donar-li un marge de confiança, ja que encara no té experiència política.

El regidor no adscrit Óscar Bermán, per la seva banda, ha estat molt contudent sobre el nou president electe de la Generalitat, que ha qualificat de “provocador” i “endimoniat”, i que considera que està “ple d’odi” cap a als espanyols.

Torra, nascut a Blanes, començarà a formar el nou govern català. Entre els noms que més sonen hi ha el del pinedenc Pere Aragonès com a vicepresident i conseller d’economia.

 

Foto: ACN