radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Malgrat torna a habilitar aules d’estudi a les nits

Malgrat torna a habilitar aules d’estudi a les nits

COMPARTEIX-HO
, / 302 0

Coincidint amb la temporada d’exàmens de final de curs, l’Ajuntament malgratenc ha tornat a posar en marxa les Aules d’Estudi en horari nocturn per tal d’ajudar als estudiants a trobar un espai on poder estudiar per les proves finals.

Com és habitual les aules s’obriran a la Biblioteca La Cooperativa des de la setmana que ve i fins a finals de juny. En concret un mes sencer, del 21 de maig al 21 de juny, en horari de dilluns a dijous de 20.30 h a 23:30 h i els dissabtes i els diumenges de 16 h a 21 h.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament malgratenc vol donar  resposta als joves que necessiten d’un espai propi per poder estudiar també als vespres amb motiu dels exàmens d’aquest final de curs, ja que aquests espais estant destinats a joves que cursin Batxillerat, cursos universitaris o mòduls de cicles formatius.

Segons el consistori “aquesta iniciativa vol donar l’oportunitat a aquells joves que fan l’esforç de formar-se per desenvolupar el seu projecte personal, i que no disposen d’un espai o lloc per poder estudiar correctament”.

La Biblioteca La Cooperativa fa anys que ofereix aquest servei gratuït durant algunes setmanes a l’any.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat