radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Esports El sènior masculí del CB Palafolls perd a domicili i el sots 25 i el Júnior Femení s’imposen a casa

El sènior masculí del CB Palafolls perd a domicili i el sots 25 i el Júnior Femení s’imposen a casa

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 246 0

L’equip masculí del sènior jugava fora de casa contra el CB Campdevànol, rival contra qui va perdre 55 a 45, en un partit que va tenir dues parts de cara i creu per l’equip palafollenc.

El partit, els dos primers quarts, mostraven un Palafolls fort, que va arribar a la meitat de l’enfrontament amb un domini clar del marcador, amb un resultat de 14 a 28.

A la represa, però, la situació va començar a canviar, i el Campdevànol va començar a remuntar, acabant el tercer quart amb un resultat de 32 a 36, i acabant de consumar la remuntada a l’últim període i imprimint un resultat final de victòria per 10 punts de diferència per sobre els palafollencs, 55 a 45.

El panorama va ser molt diferent per l’equip del Sots 25 masculí, que va imposar-se al Bescanó aquest dissabte al Palauet, per un marcador final de 97 a 70.

El partit va ser plàcid pels locals, que van dominar tots els quarts i que s’imposaven pe 27 punts de diferència a l’últim quart, els mateixos que ja tenien al final del tercer període.

Un altre dels partits del club palafollenc aquest cap de setmana el jugava l’equip del júnior femení nivell B, que també va aconseguir la victòria, però en el seu cas d’una manera molt més ajustada que els seus companys del sots 25.

Les palafollenques van mantenir un intens pols contra el CB Banyoles Blanc, en un partit que va començar amb empat al primer quart (12 a 12), amb diferència de només dos punts al segons i tercer període (21 a 19 i 31 a 29 respectivament), i que després d’una intensa lluita acabaria donant la victòria a les locals per un ajustat 47 a 44.

Per altra banda, cara i creu pels equips cadets del club palafollenc. El cadet groc va imposar-se fora de casa per un sol punt de diferència (55 a 56) contra el Mas de Sant Lleí, mentre que el negre va caure però també de manera ajustada a casa del Sant Celoni, per un resultat de 45 a 43.