radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Comarcal Ingressen un pintor en estat greu després de caure d’un pis a Blanes

Ingressen un pintor en estat greu després de caure d’un pis a Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 230 0

Segons publica el Diari de Girona, els fets van tenir lloc ahir pels volts de les 3 de la tarda, en un habitatge del carrer Ametista on hi estaven treballant la víctima del succés, de 42 anys i veí de Blanes, i un seu company.

L’home va sortir al balcó del pis per anar a buscar unes eines i, per causes que encara es desconeixen, va caure de l’edifici, des d’una alçada de 10 metres, colpejant contra una grua i quedant estès a la vorera del carrer.

Immediatament després, el seu company va donar l’alerta als servis d’emergències i un helicòpter del SEM el va traslladar a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on va ser ingressat a la UCI.

L’home es troba des d’ahir ingressat en aquesta unitat en estat greu i amb pronòstic reservat, i ara s’ha obert una investigació des d’Inspecció de Treball per esclarir les causes d’aquest accident laboral.

 

Foto: Google Maps