radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Mobilitat L’Ajuntament adquireix noves màquines per repintar la senyalització viària

L’Ajuntament adquireix noves màquines per repintar la senyalització viària

Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 513 0

La nova maquinària per pintar els carrers. Policia Local

Des de la setmana passada, el consistori compta amb nova maquinària per dur a terme les tasques de repintat de la senyalització viària dels carrers de Palafolls.

Es tracta d’unes màquines que ha comprat l’Ajuntament, i que a partir d’ara serviran per poder fer el repintat dels carrers del municipi sense haver de dependre d’un servei extern.

El regidor d’obres i serveis, Martí Victòria, ha explicat a aquesta emissora que el consistori havia detectat la necessitat d¡actuar en diversos carrers del municipi que tenien la senyalització del terra en estat de deixadesa.

La voluntat, segons Victòria, és poder disposar d’aquests aparells per poder agilitzar les tasques, fer-les més econòmiques i no haver de dependre d’un procés de contractació d’una empresa externa per aquestes feines cada vegada que s’han de dur a terme.

Fins ara, l’Ajuntament depenia de la partida pressupostària que es destinava  a aquestes tasques de repintat, però que sovint quedava curta per poder cobrir totes les tasques de repintat del municipi.

La solució, segons afirma el regidor, és que aquest procés passi a dependre del propi consistori. La setmana passada ja van començar a fer-se els primers treballs, i Victòria calcula que d’aquí a un mes tot plegat ja funcioni a ple rendiment.

Dijous la brigada municipal va començar a pintar la senyalització horitzontal de diversos carrers del barri de Sant Lluís, així com també es van esborrar la senyalització de places d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, en base a un estudi que ha fet la Policia Local conjuntament amb l’Àrea de Serveis Socials, i que ha de permetre tenir més places d’aparcament lliure al municipi.