radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
El nou vial d’Inditex començarà a fer-se a principis de l’any que ve
, / 1266 0 0

El nou vial d’Inditex començarà a fer-se a principis de l’any que ve

General Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home General El nou vial d’Inditex començarà a fer-se a principis de l’any que ve

L’Ajuntament de Palafolls ha fet públic el conveni que signarà en breu amb Inditex per la qual l’empresa gallega finançarà la creació del nou vial que unirà directament la zona logística de la multinacional amb la Nacional 2 a Mas Reixach.

Segons aquest conveni les obres les impulsarà l’Ajuntament de Palafolls i han de començar en el primer trimestre de l’any que ve amb una previsió d’execució d’un any, pel que hauria d’entrar en servei el 2020.

Aquest nou vial serà de doble sentit, sense aparcaments i haurà de garantir l’accés per als vehicles de gran tonatge, ja que la intenció d’aquest vial és facilitar l’entrada i sortida dels camions que operen al sector logístic de la multinacional tèxtil. Aquesta nova via seguirà el lateral de la planta logística de Bershka fins enllaçar amb la rotonda de Mas Reixach en un traçat pràcticament recte.

En el conveni entre l’Ajuntament i Inditex, el consistori també es compromet a fer altres millores al sector industrial com ara millorar l’enllumenat, reparant l’actual i ampliant el nombre de fanals, executar millores en el paviment  i fer noves voreres i millorar la senyalització vertical i horitzontal a tota la zona.

L’Ajuntament també es compromet a instal·lar càmeres de seguretat al sector d’en Puigvert. Igualment el consistori també es compromet a continuar amb les accions policials per mantenir l’ordre a l’espai com ara, les sancions o immobilitzacions de vehicles mal aparcats.

Per la seva banda Inditex es compromet a contribuir amb mig milió d’euros en concepte d’aportació per a les obres. Seran uns diners que només es podran gastar en el marc d’aquest conveni i que la multinacional anirà ingressant en diferents tongades fins que acabin les millores indicades.

El consistori assegura que Inditex és conscient dels problemes de mobilitat i l’increment del nombre de camions que ha experimentat el sector industrial i que per això contribueix en aquestes millores previstes en el conveni que es podria signar en breu.