radiopalafolls.cat


play

Ara fem

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00 -12:05

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
500 corredors participen a una 5a Trail Selva Marítima marcada per la pluja
, / 397 0 0

500 corredors participen a una 5a Trail Selva Marítima marcada per la pluja

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports 500 corredors participen a una 5a Trail Selva Marítima marcada per la pluja

Organitzada pel Grup Fondistes Blanes, aquest diumenge va celebrar-se a Blanes la 5a edició de la Trail Selva Maritíma, que va tenir com a principal protagonista la pluja que va caure des de primeres hores del matí.

Malgrat tot, la prova va disputar-se i van aconseguir acabar-se 450 del mig miler de corredors que s’hi havien inscrit. La cursa, de 22 quilòmetres de recorregut i 900 metres de desnivell, va tenir com a dificultat afegida la pluja, que va deixar el terreny moll.

La prova va començar a les 9 del matí a Tossa, i van prendre la sortida 500 corredors, dels quals 450 van completar el recorregut entre aquesta localitat i Blanes, després de travessar les diverses cales entre els dos municipis.

Enguany, la prova la van endur-se Aurelià Serra i Mila Duran, en les respectives categories masculina i femenina respectivament. Serra va completar els 22 quilòmetres de recorregut amb 1 hora i 56 minuts i Duran, per la seva banda, va completar-lo amb 2 hores i 21 minuts.

La cursa, que tenia com a meta el Passeig de Mar de Blanes, està inclosa al calendari de la marca Blanes X Runners, que també inclou altres curses, com la 30a Cursa Mar i Murtra i el 13è Cross Escolar, proves disputades aquests darrers mesos.

Properament, es disputaran també sota la mateixa marca la 27a Ruta de les Ermites, que es va ajornar el passat abril i es disputarà aquest proper diumenge, la 6a Escalada a Sant Joan 666, el 24 de juny, i la 3a Color Blanes X Runners, ja de cara al mes de juliol.