radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
La pluja fa ajornar la Cursa pel juny i la Festa del Comerç a la tardor
, / 688 0 0

La pluja fa ajornar la Cursa pel juny i la Festa del Comerç a la tardor

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat La pluja fa ajornar la Cursa pel juny i la Festa del Comerç a la tardor

Ahir diumenge era un dia carregat d’activitats previstes al nostre municipi. Al matí s’havia de fer la tradicional cursa dels 9 km de Palafolls en la que ja s’hi havia inscrit més d’un centenar de corredors i que, ahir mateix, encara podia rebre inscripcions.

La pluja de bon matí, va obligar als organitzadors a replantejar-se la seva celebració i finalment, davant la persistència de la pluja, es va ajornar. Avui  l’Ajuntament ha decidit la nova data de celebració de la Cursa, que serà finalment el dia 3 de juny.

Ho explica el tècnic d’esports de PLF, Jordi Fitó.

Aquells que ja tinguin la inscripció feta, la poden mantenir, però si els inscrits no poden assistir el dia 3 poden reclamar la devolució dels diners.

A les 10h també havia de començar a la Plaça d’AX la Festa del Comerç de Palafolls. Es dóna el cas que l’activitat ja va haver de ser anul·lada a l’abril per culpa de la pluja i que de nou ahir va haver de ser ajornada, de nou, per culpa de la precipitació que va afectar el nostre municipi fins al migdia.

La festa del comerç preveia diferents activitats, com un taller de cuina, una desfilada de moda i estands de molts dels comerços locals.

L’Acep ha decidit posposar aquesta festa fins la tardor, probablement a l’octubre i enfocar-la en la moda de tardor-hivern. Ho explica Francesc Tresserras, president de l’entitat.

La pluja, però, no ha estat la culpable del canvi d’escenari del primer concert del MiNiMaL que es va celebrar ahir a la tarda a Palafolls. Tot i que la previsió era que Lídia Pujol actués en una fusteria del centre de Palafolls una afectació respiratòria ho va fer impossible i, finalment, l’organització va canviar l’escenari per la sala gran del MiD, on Pujol va oferir el seu espectacle reivindicatiu i de protesta 13 maneres de cantar les 40.