radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports La cursa dels 9 km de Palafolls arriba aquest diumenge a la seva 15a edició

La cursa dels 9 km de Palafolls arriba aquest diumenge a la seva 15a edició

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 434 0

Ja s’ha convertit en un esdeveniment consolidat al municipi, i el seu nombre d’edicions ho avalen.

La cursa dels 9 km de Palafolls celebra aquest proper diumenge la seva 15 edició, conservant el seu caràcter popular i familiar i oberta a tot tipus de públic.

La cursa va obrir inscripcions ara fa poc més d’una setmana per a les dues categories, tant per la cursa de 9 km com per la part infantil, de 2,5 km.

Fins a data d’avui, i a falta encara de tancar les inscripcions, s’han inscrit gairebé un centenar de persones a l’esdeveniment, 75 en l’apartat de la cursa de 9 km i la resta a la cursa infantil.

Jordi Fitó, responsable d’esports de l’Ajuntament de Palafolls i membre organitzador de la cursa, ha explicat a aquesta emissora que la intenció de l’esdeveniment és que sigui un acte on hi pugui participar tota la família, sense haver de ser necessàriament una prova de caràcter competitiu.

En el cas de la cursa hi poden participar tot tipus de corredors, nascuts a partir de l’any 2004.

Les inscripcions en línia per la cursa es poden fer fins demà a les 10 del matí, i també el diumenge mateix mitja hora abans de començar, en el cas de la cursa de 9 km de 8:30 a les 9:00h i fins a les 11h en el cas de la cursa infantil.

El preu d’inscripció per la cursa llarga és de 6 euros, que inclou l’assegurança de la prova, el cronometratge, un entrepà, l’avituallament i una dessuadora commemorativa, mentre que la cursa infantil és gratuïta.

A més, segons explica Fitó, enguany també s’inclou una novetat en l’esdeveniment, com serà una classe de zumba des de les 10:30 fins a les 11:30.

L’any passat, la cursa dels 9 km va tenir com a guanyador al palafollenc David Garcia en categoria masculina, amb un temps de 32 minuts i 35 segons, i a la pinedenca Mercè de La Torre, que va guanyar la categoria femenina amb un temps de 40 minuts i 29 segons.