radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Comarcal Blanes posa en marxa una consulta pública sobre el reglament d’ús dels parcs per gossos

Blanes posa en marxa una consulta pública sobre el reglament d’ús dels parcs per gossos

Comarcal

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 368 0

Durant aquest mes de maig, l’Ajuntament de Blanes ha posat en marxa un procés de consulta pública obert a tota la ciutadania perquè es facin aportacions al Reglament d’Ús dels Espais Públics Urbans habilitats per als gossos al municipi.

Es tracta d’una normativa que està en procés d’elaboració, en base a les aportacions fetes pels tècnics i polítics, i que ara es vol completar amb les suggerències i aportacions de la ciutadania en general i també de les entitats i usuaris.

Un procés que s’ha obert a través del web municipal i també de manera presencial a través de l’Oficina de l’AMIC de Blanes, i que estarà obert fins el proper 1 de juny, moment en què s’analitzaran les propostes per estudiar la seva incorporació al reglament definitiu.

A Blanes existeixen actualment dues zones destinades a l’esbarjo per gossos, com són les dels barris de Mas Moixa i Quatre Vents, i mentre no s’aprova la normativa, el consistori ha col·locat uns cartells amb 3 indicacions bàsiques, com són la prohibició d’entrada de femelles en zel al parc, la col·locació de morrió als gossos potencialment perillosos que hi hagi al parc, i per últim la obligació dels amos de recollir els excrements dels seus animals.

Les Àrees d’Esbarjo per gossos estan obertes de manera lliure i gratuïta, i permanentment tots els dies de la setmana, tot i que podria establir-se algun horari d’utilització si finalment es creu necessari.

Entre les normes d’ús obligatori, com són les de no deixar els gossos sols a l’interior de l’àrea, ni deixar-los sense corretja si no s’ha tancat la porta del recinte.

L’incompliment d’aquestes normes, entre d’altres, pot comportar sancions que van des dels 100 euros les més lleus fins als 3.000 euros les de caràcter més greu.

 

Foto: Ajuntament de Blanes