radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Tardes.7Dimarts, 18:00 -19:30

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Santa Susanna serà per uns dies la capital europea del Fitness
, / 595 0 0

Santa Susanna serà per uns dies la capital europea del Fitness

Comarcal Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Santa Susanna serà per uns dies la capital europea del Fitness

Des del proper dijous 3 de maig i fins el dilluns 7, Santa Susanna es convertirà en la capital del Fitness a nivell continental, ja que acollirà al Campionat d’Europa d’aquesta modalitat i també els campionats Junior i Master.

L’emplaçament serà el pavelló poliesportiu del municipi, on s¡hi reuniran els millors professionals de cada categoria, en una competició promoguda per la Federació Internacional de Bodybuilding i Fitness.

Ja fa diversos anys que aquest municipi veí es converteix en la seu d’aquest certamen, i just fa un any batia rècords de participació, ja que aconseguia reunir a 1.500 participants provinents de 43 països diferents.

La Federació Internacional de Bodybuilding i Fitness escull Santa Susanna especialment per la seva capacitat hotelera i les seves connexions i ubicació, raons que altres organismes esportius també han utilitzat per escollir el municipi a l’hora d’organitzar els seus campionats.

Segons el consistori susannenc, el fet d’acollir un any més aquest tipus de campionat reverteix positivament en el municipi no només en l’àmbit econòmic sinó que també ajuda a promocionar i posicionar a Santa Susanna com a destinació de turisme esportiu.

Entre d’altres, aquest passat octubre el municipi ja va acollir un altre campionat esportius. En aquella ocasió va ser per celebrar el campionat d’Espanya i Europa de Karate.