radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
El partits donen suport al nou reglament d’activitats que prepara el consistori
, / 517 0 0

El partits donen suport al nou reglament d’activitats que prepara el consistori

Cultura Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Cultura El partits donen suport al nou reglament d’activitats que prepara el consistori

Divendres al ple, el govern va explicar la necessitat d’iniciar els tràmits per poder dotar al nostre municipi d’una reglamentació que determini les activitats que es poden fer al nostre poble i com s’ha de demanar el permís. Aquest nou reglament serà el que ha de vetllar per una bona convivència a l’espai públic i fins i tot determinarà el procés sancionador per aquells particulars o entitats que l’incompleixin.

L’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí explica que fins ara s’ha anat solucionant tots els problemes que existien, excepte en la processó de Setmana Santa i la Marxa de Torxes. Diu Agustí que un cop aprovat el reglament caldrà posar-lo en pràctica i demana a tothom assumir el que s’aprovi.

Per la seva banda, el regidor no adscrit Òscar Bermán, demana al govern que el reglament sigui estàndard i no destinat a anar en contra de determinades activitats o entitats. Bermán és el confrare major de Palafolls i organitzador de la processó amb legionaris.

Per la seva banda, Francesc Alemany, portaveu d’ERC, partit que impulsa la marxa de Torxes, demana que el reglament compti amb la major participació ciutadana possible més enllà del formulari obert al portal web de l’Ajuntament. Demana una trobada amb les entitats de Palafolls.

El nou reglament comença ara a tramitar-se amb un procés obert per recollir propostes i suggeriments dels particulars i entitats locals per acabar construint una ordenança a mida de les necessitats del nostre poble.