radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Comarcal La falta de vent escurça la Copa d’Espanya classe Europa de Vela a Blanes

La falta de vent escurça la Copa d’Espanya classe Europa de Vela a Blanes

Comarcal Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 304 0

Les dues primeres jornades de la competició, disputades diumenge i dilluns, van servir per donar el resultat final de la Copa, ja que ahir el Comitè de Regates va veure impossible poder fer alguna de les proves de la competició degut a la manca de vent que hi havia.

Així, els resultats finals d’aquesta competició són els que va donar la jornada del dilluns, i que van deixar com a campions de la Copa d’Espanya a Ascensión Roca, del RCN Torrevieja, i Rafa Rabasa, del CN Balís.

El Club de Vela Blanes també va obtenir bons resultats a la competició, com va ser el cas del regatista Nil Gimbernau, que va quedar-se a només 3 punts d’entrar a l’equip combinat estatal de la classe Europa, sorgit de les proves fetes a Blanes.

Precisament, aquest certamen era una de les activitats que s’emmarquen dins dels actes de celebració del 75è aniversari del Club de Vela Blanes.

La competició va acollir un total de 5 proves i mig centenar de regatistes, i va finalitzar amb un lliurament de premis amb presència de diverses autoritats representants de la Reial Federació Espanyola de Vela, la Federació Catalana de Vela i el mateix Club de Vela Blanes.

En l’àmbit esportiu, la celebració dels 75 anys d’activitat del club blanenc també compta amb altres esdeveniments, com per exemple el Campionat Special de Vela Inclusiva, celebrat a mitjans del passat mes d’abril, o el Campionat Mundial de Raceboard, que s’ha de celebrar al municipi a finals del proper mes de juny.

 

Foto: Ajuntament de Blanes