radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDilluns, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dilluns, 18:00-19:30
Comencen les preinscripcions a la Llar d’Infants municipal
, / 362 0 0

Comencen les preinscripcions a la Llar d’Infants municipal

COMPARTEIX-HO
Home Societat Comencen les preinscripcions a la Llar d’Infants municipal

Un cop fetes les jornades de portes obertes i una jornada de sensibilització oberta al poble, la llar d’infants inicia avui el seu període de preinscripcions que estarà obert fins el proper dimecres dia 9

L’entrega de sol·licituds pel proper curs es pot fer a la mateixa llar d’infants en horari d’atenció al públic dimarts i dijous al matí de 10:00 a 11:30 i a la tarda de 15:30 a 17:00h. Els dilluns, dimecres i divendres només hi haurà atenció al matí de 10:30 fina a les 13:30 h.

El període enguany és més curt que altres anys. Per exemple l’any passat eren 10 dies i aquest any una setmana.

La llar d’infants té un centenar de places, algunes de les quals ja estan ocupades pels infants que ja utilitzen el servei i que passen d’un curs a un altre. Són les places lliures les que es poden ocupar a partir del procés de preinscripció en el que cal presentar tot un seguit de documentació com el DNI dels pares, el llibre de família, el certificat de convivència i el full de preinscripció degudament complimentat. Es tracta d’un full que podeu trobar al web de l’Ajuntament .

Un cop  finalitzi la preinscripció començarà la valoració de les sol·licituds rebudes. Per fer el barem es tindrà en consideració  diferents factors que puntuen, com ara estar empadronat a Palafolls o tenir algun germà al centre, entre d’altres.

Actualment la llar d’infants, que obre de mitjans de setembre fins l’agost, compta amb 2 aules per a nadons, 2 aules de P1 i 3 més per a infants de P2.

El preu  mensual de la llar d’infants de Palafolls és entorn als 128€, tot i que hi ha reduccions de preu segons algunes especificacions, com ara famílies nombroses o germans al mateix centre. El 22 de maig es publicaran les llistes i de l’11 al 13 de juny començarà la matriculació.