radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Esports Cara i creu pels sèniors i júniors del bàsquet palafollenc

Cara i creu pels sèniors i júniors del bàsquet palafollenc

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 284 0

Els partits del CB Palafolls d’aquest passat cap de setmana han deixat sensacions molt diferents pels dos equips sèniors del club.

Per una banda, l’equip masculí va obtenir una ajustada i treballada victòria aquest diumenge i el mateix dia el sènior femení perdia el seu partit.

L’equip masculí jugava al Palauet al migdia de diumenge contra el Vilablareix, contra qui va guanyar per 64 a 61. Un partit que va començar no massa bé pels palafollencs, que acabaven el primer període amb un resultat de 10 a 19, situació que es capgiraria abans d’arribar a la meitat, amb una remuntada que situava als locals un punt per sobre al marcador, 34 a 33.

A partir d’aquí, l’enfrontament mostrava encara més ajust, i el tercer quart s’acabava amb empat a 47. Finalment, el partit es decantaria pel Palafolls, que va acabar guanyant per 3 punts de diferència.

No tant bé li van anar les coses al sènior femení, que perdia a casa del Bàsquet Porqueres per un contundent 78 a 40. El partit va mostrar en tot moment domini local, amb un parcial al final del segon quart de 33 a 14, que s’acabaria ampliant fins a 30 punts de diferència (55 a 25) al final del tercer quart.

La situació, a l’últim període de partit, no canviaria, i finalment s’acabaria amb derrota per 38 punts de diferència.

El Sots 25, per la seva banda, sí que va aconseguir guanyar el seu partit. Va ser contra l’Onyar al Palauet aquest dissabte, per 60 a 41, en un partit que va anar de menys a més, tot i que sempre amb domini local. El primer quart acabava amb només avantatge d’1 punts pels palafollencs, però aquests aconseguirien eixamplar distàncies amb els següents períodes, situant-se amb un resultat de 30 a 48 al penúltim quart.

Finalment, però la victòria va ser pel Palafolls, per 19 punts d’avantatge.

En el cas dels júniors del club, igualment com en els sèniors, la jornada també va ser de cara i creu. El masculí de la categoria va guanyar 41 a 36 a casa contra el Vilafant aquest dissabte, mentre que l’endemà diumenge, també al Palauet, l’equip femení acabava perdent el seu enfrontament contra el Grifeu Llançà per 36 a 55.