radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Medi Ambient La Taula del Delta de la Tordera vol tenir a punt la seva constitució abans de Sant Joan

La Taula del Delta de la Tordera vol tenir a punt la seva constitució abans de Sant Joan

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 210 0

És un dels objectius que s’ha marcat la Taula de Treball del Delta de la Tordera, que es va reunir aquest passat dimecres al vespre a Blanes per continuar amb la tasca de treballar per un projecte comú entre els municipis del Delta, com són Palafolls, Malgrat, Blanes i Tordera.

Així, es vol que a finals de juny ja estigui llesta la consistyució i el reglament de funcionament del projecte, amb l’objectiu de fer una següent trobada a mitjans del mes de juny. Ara es vol aprovar el document definitiu consensuat entre els agents implicats, cosa que s’haurà de fer als respectius plens municipals de cada Ajuntament.

A la darrera reunió també es va parlar sobre un possible canvi de nom, que no va acabar prosperant, i de la necessitat de vetllar, en un futur, per la situació que es pateix al cabal alt del riu.

L’objectiu de la Taula és poder recuperar els equilibris ecològics i socials de l’espai natural del Delta de la Tordera, i reduir la seva vulnerabilitat davant del canvi climàtic.

Tot plegat es vol aconseguir a través d’un pla d’actuació Integral de Recuperació del Delta de la Tordera, de la Platja i del Delta de Malgrat i també de la Platja de S’Abanell de Blanes.

 

Foto: Ajuntament de Blanes