radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat presenta la seva nova marca “Malgrat t’estima”

Malgrat presenta la seva nova marca “Malgrat t’estima”

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 609 0

Avui dilluns, l’activitat al municipi veí de Malgrat també passava per la presentació d’una nova marca que a partir d’ara identificarà el poble.

Es tracta de “Malgrat t’estima”, un concepte que segons els seus creadors neix amb la voluntat de despertar un sentiment positiu envers a la pertinença al municipi, però que a la vegada va encarat també als visitants de la localitat.

Segons ha explicat a aquesta emissora Pep Boix, un dels responsables de la creació d’aquesta marca, la creació d’una marca d’un territori parteix necessàriament de diferents anàlisis i treball per conèixer quins han de ser els objectius i atributs destacables per crear la marca.

Tal i com explica Boix, en el cas de “Malgrat t’estima” es van dur a terme enquestes a habitants de Malgrat, visitants i turistes.

El fet que la marca s’hagi presentat avui, diada de Sant Jordi, no és casual, ja que dins de la promoció de la marca s’ha impulsat també el lema “Omplim Malgrat de petons”, amb el qual s’ha volgut incentivar a la participació ciutadana a través de les xarxes, per d’aquesta manera ajudar també a la promoció d’aquesta nova marca estrenada avui.

La marca “Malgrat t’estima” és una marca de territori que a partir d’ara servirà al municipi per competir i posicionar-se entre les altres localitats veïnes com a municipi, i que es complementarà amb la mateixa marca de l’Ajuntament.

En aquest sentit, la marca ha de servir per diferenciar i potenciar l’atractiu del municipi tant de portes enfora com també cap endins, entre els seus propis habitants.

 

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar