radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes celebra amb èxit el 1r Concurs Literari Infantil i Juvenil de la Costa Brava Sud

Blanes celebra amb èxit el 1r Concurs Literari Infantil i Juvenil de la Costa Brava Sud

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 392 0

Coincidint amb el cicle cultural de la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca Comarcal de Blanes va allotjar aquest passat divendres al vespre el lliurament de premis del I Concurs Literari Infantil i Juvenil de la Costa Brava Sud, que tenia com a leitmotiv el tema de la pau.

En aquesta primera edició hi han participat alumnes de centres escolars de Blanes, Lloret, Tossa, Vidreres i Maçanet de la Selva, i anava adreçat a alumnes del cicle mitjà i superior de de primària, primer i segon cicle d’ESO, batxillerat o grau mitjà de cicles formatius.

En el concurs, els participants havien d’escriure un relat al voltant del tema de la pau en català, i cada centre educatiu participant feia una selecció, presentant un màxim de dos treballs per categoria.

El jurat dels premis va remarcar la dificultat de poder destriar els guanyadors degut a la qualitat dels treballs presentats. D’aquesta manera, es van atorgar accèssits i també es va premiar l’esforç dels finalistes, a qui també s’ha lliurat un obsequi, a banda del corresponent diploma.

En total es van presentar 52 treballs, 17 dels quals van ser reconeguts amb premis o accèssits, corresponents a 10 centres educatius de la comarca de la Selva.

L’acte es va acabar amb una fotografia de família amb els guanyadors i guanyadores i els finalistes, acompanyats dels membres del Rotary Club Blanes Costa Brava Sud, organitzadors del concurs, juntament amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics Selva II, amb seu a Blanes, i la col·laboració de diverses institucions i entitats.