radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Cultura Palafolls tornarà a viure el Sant Jordi al carrer

Palafolls tornarà a viure el Sant Jordi al carrer

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 722 0

Les previsions meteorològiques apunten a que aquest Sant Jordi serà una bona jornada per sortir al carrer a viure la diada del llibre i de la rosa.

L’epicentre de l’activitat de Sant Jordi a Palafolls tornarà a ser el Fòrum Palatiolo on s’esperen una 10a de parades de llibres i roses, algunes d’elles d’entitats locals que aprofiten la diada per intentar finançar els seus projectes.  També hi haurà una 10a més de parades en d’altres punts del nostre poble.

A més, s’aprofitarà el dia per presentar el nou llibre que l’Ajuntament ha editat sobre el carrer de Dalt. Serà en un acte obert a la mateixa plaça del Fòrum Palatiolo, des d’on també hi serà aquesta emissora en directe per oferir alguns dels seus espais i explicar en directe com es viu el Sant Jordi a Palafolls

Un Sant Jordi que té altres activitats previstes. La primera demà dissabte al migdia amb el tradicional concert de Sant Jordi de la Coral Palatiolo. A l’igual que l’any passat, el concert  serà al casal d’avis i s’ha convidat a una coral de Tiana per fer una petita trobada, on cada grup farà cançons pròpies, però també conjuntes. Ho explica la Sara Lozano, directora de la Coral Palatiolo.

Els actes de Sant Jordi s’allargaran fins el dia 24 d’abril, ja que dimarts es presentaran dos llibres a la Biblioteca del nostre municipi. El primer és el llibre “Professionals”, de l’escriptor local Lluís Hernández, i el llibre  “Explicar les punxes” de la poeta Sandra Blanch.

La presentació dels llibres, organitzada per la revista RIP, es farà a partir de les 8 del vespre a la Biblioteca municipal, que demà, coincidint amb la prèvia de Sant Jordi, organitza un taller infantil de punts de llibre. Serà a les 11 del matí.