radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Divendres, 13:00-13:20
Home Economia Tanca l’únic supermercat de Sant Lluís, després de 45 anys

Tanca l’únic supermercat de Sant Lluís, després de 45 anys

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 2079 0

Aquest divendres al matí, l’Evaristo Palacios ja empaquetava i ordenava els productes, a punt per fer un pas que, com ell mateix explica, li costa de fer.

l’Evaristo amb una clienta del supermercat. RP

Després de 45 regentant el supermercat Evaristo, aquest establiment del barri de Sant Lluís, situat al carrer Folch i Torres, tanca les seves portes. Els motius, segons explica el seu propietari, són l’edat que té, 73 anys, i que ha arribat el moment de jubilar-se i abaixar la persiana.

Visiblement emocionat, ha explicat a aquesta emissora que una les coses que més greu li sap de tancar la botiga és que deixarà a de donar servei a la gent gran del barri, que han estat els seus principals clients.

En aquest sentit, segons explica, els joves ja no eren clients habituals de l’establiment, ja que estan més acostumats a anar a grans superfícies.

Precisament, el responsable del supermercat destaca que una de les particularitats que té un negoci local com l’Evaristo és la proximitat que hi ha amb la clientela, un fet que no es troba en el cas de les grans superfícies.

Una proximitat que també tenen els productes que pot oferir un comerç com el seu, lluny dels processos industrials de les grans marques.

Amb el tancament del supermercat Evaristo, que tothom coneix amb aquest nom però que oficialment es diu Palacios-Amate, Sant Lluís es queda sense un dels seus comerços històrics i únic supermercat que tenia fins ara el barri.