radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » L’escriptora i periodista Llucia Ramis presentà demà el seu últim llibre a Palafolls

L’escriptora i periodista Llucia Ramis presentà demà el seu últim llibre a Palafolls

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1014 0

Ho farà en un acte organitzat per la Revista RiP, en el que presentarà el seu llibre “Les possessions”, guardonat amb el III Premi Anagrama de Novel·la en català, i que gira entorn a una història entre una filla que intenta frenar al seu pare, un professor d’institut jubilat que inicia una batalla legal contra un presumpte delicte urbanístic.

Lluís Hernández, membre de la revista RiP, ha explicat que la seva intenció és que Ramis no només parli del seu darrer llibre, sinó que també expliqui la seva vessant com a periodista.

Segons Hernández, la xerrada i presentació del llibre ha de servir també perquè Ramis exposi la seva visió, entre d’altres, de la situació política actual des de l’òptica mediàtica, i quin és el paper dels mitjans de comunicació en el context actual.

La Biblioteca Enric Miralles serà l’escenari d’aquesta presentació, que els organitzadors volen que esdevingui també una taula rodona amb la participació no només del convidat i protagonista, sinó també del públic assistent.

Malgrat tot, també afegeix que això depèn de la predisposició que mostri el convidat protagonista de l’acte a l’hora de convertir la presentació en un acte més obert.

Llucia Ramis, nascuda a Palma ara fa 40 anys però instal·lada a Barcelona, ha treballat en diversos mitjans de comunicació, i actualment ho fa a La Vanguardia. A la vegada, també és col·laboradora d’emissores com Catalunya Ràdio o RAC1.

Abans de publicar “Les possessions”, Ramis ja ha estat autora d’altres novel·les com “Egosurfing”, premi Josep Pla 2010, i “Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys”, entre d’altres.

La presentació de demà començarà a les 8 del vespre a la Biblioteca Enric Miralles, i és un acte obert a tot els públics.

 

Foto: Joan Puig / El Periódico