radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Pere Aragonès deixa l’Ajuntament de Pineda per centrar-se en la direcció d’ERC
, / 379 0 0

Pere Aragonès deixa l’Ajuntament de Pineda per centrar-se en la direcció d’ERC

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Pere Aragonès deixa l’Ajuntament de Pineda per centrar-se en la direcció d’ERC

Fins ara compaginava la seva tasca a la Generalitat, com a segon del Departament d’Economia, amb ser el portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Pineda. L’entrada a la presó d’Oriol Junqueras i la marxa de Marta Rovira fora del país, han propiciat que el pinedenc Pere Aragonès esdevingui el nou responsable del partit en un moment crucial de la seva història.

És per això que Aragonès ha anunciat aquesta setmana que deixarà l’acta de regidor al consistori pinedenc per poder dedicar-se plenament a les noves responsabilitats que ha assumit com a adjunt a la presidència d’ERC a nivell català i com a portaveu dels republicans.

Són declaracions a Ràdio Pineda.

El dirigent d’Esquerra deixa el consistpori després d’haver encapçalat la llista d’ERC en les dues últimes eleccions. Ha volgut agrair el suport de la ciutadania de Pineda i també als regidors que l’han acompanyat aquests anys i al personal de l’Ajuntament de Pineda.

Sobre la situació actual de Catalunya, Aragonès ha aprofitat per assegurar que és «una urgència formar govern, i que s’ha de resoldre en les properes setmanes» i descarta  unes noves eleccions.

La nova portaveu del grup municipal d’ERC a Pineda serà la regidora i diputada al Parlament català, Mònica Palacín. Amb la renúncia de Pere Aragonès a l’acta de regidor, al grup d’Esquerra s’incorporarà la número 6 de la llista a les passades eleccions municipals, Meritxell Mateu.

 

Ràdio Pineda