radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Pai Matas fitxa pel Tordera
, / 455 0 0

Pai Matas fitxa pel Tordera

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Esports Pai Matas fitxa pel Tordera

Matas va ser l’entrenador que va portar el CD Palafolls a les portes de la 1a Catalana fa 2 anys i que aquest any va de deixar la banqueta de l’Amateur palafollenc per qüestions de salut.

Ara, un cop recuperat, s’ha anunciat el seu fitxatge pel Tordera, un club que coneix bé i en el que ja havia entrenat anys enrere i d’on, precisament, havia sortit descontent.

Ara torna, a mitja temporada, i acompanyat de Marc Moles, qui fou el seu segon a Palafolls en els anys daurats del club palafollenc.

Després d’aconseguir els èxits a la banqueta del Palafolls, les relacions entre Matas i el club s’havien deteriorat i enguany havia acceptat entrenar l’amateur per la intermediació dels jugadors.

Ara aterra a Tordera, amb el seu segon entrenador,  per poder fer pujar el club torderenc, que actualment milita a la 3a catalana, on és 6è a 4 punts del 2n.

Matas assegurava aquesta setmana a Ràdio Tordera, que el seu fitxatge ha estat molt ràpid i que confia en els actuals jugadors del Tordera. Tot i això no tanca la porta a fitxatges d’última hora si es veu possible un ascens.

Matas i Moles guarden una gran relació amb els jugadors de l’amateur de Palafolls que coneixen bé pel seu pas pel club local.