radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00-20:00
Home Esports Victòries ajustades pel CB Palafolls a la represa dels partits

Victòries ajustades pel CB Palafolls a la represa dels partits

Esports

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 349 0

La represa dels partits de bàsquet després de l’aturada de Setmana Santa ha deixat bons resultats per 4 dels 6 equips que disputaven enfrontaments aquest cap de setmana.

Va ser el cas del júnior masculí nivell B, els cadets i l’infantil, però no pel que fa als resultats del sènior territorial masculí o de la tercera Categoria Femenina, que van caure en els seus partits de dissabte i diumenge.

El sènior va perdre davant del Ripoll per 83 a 70, en un partit que va començar amb només dos punts de desavantatge pels palafollencs al final del primer quart, però que mica en mica es va anar decantant pels locals, que al final del tercer període se situaven a 23 punts de diferència.

Tot i no poder acabar de remuntar, l’equip sí que va acabar reduint la diferència i va acabar perdent de 13 punts.

Una derrota més contundent és la que va viure l’equip de la Tercera Categoria Femenina aquest diumenge contra el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, amb un resultat desfavorable de 16 a 78.

El partit va mostrar un clar domini de les gironines, que a la meitat ja guanyaven de 44 punts de diferències, després que el Palafolls només aconseguís sumar 8 punts, una tònica que seguiria la resta del partit.

Per altra banda, qui sí que va guanyar, i de manera molt ajustada va ser el Júnior Masculí Nivell B, que va imposar-se per només un punt de diferència (63 a 62) al Sant Narcís, contra qui s’enfrontava aquest dissabte a la tarda.

Un rival que només havia perdut un partit i que no va posar les coses fàcils al Palafolls, però contra el qual els locals van saber imposar-se.

Els cadets també van acabar guanyant, en el cas del negre per un marcador també ajustat de 53 a 51 davant del Mataró. El groc, per la seva banda, també va guanyar. Va ser per 52 a 42 contra el Llinars.

L’infantil, per la seva banda, també va saber imposar-se en el seu enfrontament d’aquest cap de setmana contra el Nou Caulès, contra qui va guanyar per 65 a 77.