radiopalafolls.cat


play

Ara fem

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00 -12:05

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Dissabte, 12:05-13:00
Home Policial - Judicial Detencions a Blanes per tràfic de drogues i per crema de contenidors

Detencions a Blanes per tràfic de drogues i per crema de contenidors

COMPARTEIX-HO
, / 469 0

Aquesta setmana s’han produït al municipi veí de Blanes dues detencions. La més recent, aquest passat divendres a la matinada, quan la Policia local del municipi va detenir a un home de 28 anys d’edat, acusat de tràfic de drogues.

L’home va ser detingut després d’una persecució policial que va allargar-se mitja hora, després que els agents cridessin l’alto a l’acusat, que en aquells moments es trobava anant en moto i conduint de forma temerària, i que va escapar de la policia.

Un cop detingut, a l’home se li van decomissar 15 grams de cocaïna en dosis individuals que tenia preparades per vendre.

Per tot plegat, l’individu ha estat acusat d’un delicte contra la salut pública, així com també dels delictes de conducció negligent i temerària i també per no disposar del carnet de conduir corresponent. Més tard, un cop fetes els controls de drogues, el detingut va donar positiu en cocaïna i metamfetamines.

L’home, que és veí de Blanes, compta amb antecedents policials per delictes similars al municipi.

Per altra banda, aquesta mateixa setmana també va quedar detingut un altre home, també veí de Blanes i de 26 anys d’edat, com a presumpte autor de diversos incendis en contenidors al municipi.

En aquest cas, la detenció va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana, després que el dimarts a la nit s’observés al detingut tirant pedres a diversos cotxes del barri dels Pins i posteriorment cremant un contenidor de paper.

En arribar al lloc dels fets, els agents de la Policia local de Blanes van poder començar a apagar el foc, tasca que els Bombers van acabar de fer posteriorment.

Segons el cos de seguretat blanenc, se sospita que el detingut podria ser l’autor dels incendis que els darrers mesos han cremat una vintena de contenidors del mateix barri dels Pins.

 

Foto: Ajuntament de Blanes