radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Cultura S’ajorna la Fira del Comerç d’aquest diumenge per les previsions meteorològiques

S’ajorna la Fira del Comerç d’aquest diumenge per les previsions meteorològiques

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 625 0

La que havia de ser la quarta edició de la Fira del Comerç de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, que s’havia de celebrar aquest proper diumenge a la plaça Valls d’Ax, s’ha hagut d’anul·lar.

L’ACEP s’ha vist obligada a ajornar la Fira degut a les previsions meteorològiques d’aquest proper cap de setmana, que amenacen amb pluja i que haurien impossibilitat que es pogués desenvolupar la fira amb normalitat, ja que no existeix cap alternativa a cobert per poder celebrar-la.

Francesc Tresserras, president de l’ACEP, ha explicat a aquesta emissora que la Fira queda ajornada finalment per d’aquí a un mes, concretament el diumenge 6 de maig.

Malgrat l’ajornament, la Fira mantindrà la seva programació i comptarà amb el que tenia inicialment previst. Començarà a partir de les 10 del matí, amb la preparació de bunyols de les cuineres de Sils, i des de la mateixa hora i fins a les 12 del migdia es farà també un futbolí humà.

Mitja hora més tard, a dos quarts d’1, es durà a terme una desfilada de moda, complements, maquillatge i perruqueria, i la Fira comptarà també amb una gimcana fotogràfica infantil organitzada per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes.