radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Demà es presentarà el projecte per millorar i dinamitzar Malgrat Nord
, / 452 0 0

Demà es presentarà el projecte per millorar i dinamitzar Malgrat Nord

Comarcal Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
Home Comarcal Demà es presentarà el projecte per millorar i dinamitzar Malgrat Nord

El govern municipal el presentarà públicament en un acte obert a la ciutadania d’aquest barri de Malgrat que es farà a les 8 del vespre al pavelló Germans Margall.

El projecte, elaborat per un arquitecte i una antropòloga, vol millorar i dinamitzar el barri de Malgrat Nord a partir d’una 20a d’actuacions, dividides en 4 eixos: consolidació del barri; Malgrat Nord i la ciutat; habitatge; i participació i cohesió.

La presentació de demà vol també escoltar als ciutadans per aconseguir revitalitzar i millorar aquest barri. Ho explica Neus Serra, portaveu del govern de Malgrat.

Entre les actuacions prioritàries a fer per redreçar la situació, hi ha la remodelació i reconversió de la plaça de Fèlix Cardona. La proposta és reformar integralment aquesta plaça i el seu entorn per a transformar-la en l’espai central del barri.

Es tracta d’un àmbit en declivi i que, segons l’estudi de millora del barri, pateix risc d’estigmatització.  Aquesta remodelació es preveu engegar aquest mateix any, mentre que d’altres actuacions s’espera poder començar a perfilar-les en breu.

Una altra de les primeres accions que portarà a terme el govern per millorar Malgrat Nord és la de recuperar el local de la Immaculada del carrer doctor Marañón com a Centre Cívic per al veïnat.

Altres accions que s’iniciaran en un termini de temps breu són la proposta per aconseguir l’empoderament de les comunitats de propietaris d’habitatges, el programa per detectar habitatges en situació anòmala i el de cohesió social a través de l’esport.