radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Societat Palafolls comença l’abril amb un accident, un cotxe en flames i un bus avariat

Palafolls comença l’abril amb un accident, un cotxe en flames i un bus avariat

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 928 0

Diumenge es va iniciar el mes d’abril i ho va fer amb una jornada amb diferents incidències viàries. De matinada, cap a les 6, un accident de trànsit va espantar als veïns de la travessera de les Esplanes.

Un vehicle va agafar malament la corba de la biblioteca i va col·lidir contra dos vehicles que estaven estacionats. L’accident no va provocar ferits.

En arribar la Policia Local, es va trobar a la parella que ocupava el vehicle. Segons van explicar als agents estaven tornant de festa i la noia havia agafat el vehicle ja que la seva parella havia begut.

Quan la Policia i fer les corresponent s proves d’alcoholèmia a la conductora, de 24 anys, va donar positiu per sobre del 0.60 en primera instància pel que es van instruir diligències penals per conduir sota els efectes de l’alcohol.

També diumenge, a quarts de 10 del vespre els veïns de Sant Lluís van alertar d’un cotxe en flames a l’aparcament del Forroll, a St Lluís. En arribar la policia va intentar extingir les flames amb els extintors que diuen els vehicles de la Policia Local, però no va ser suficient. També es van desplaçar 2 dotacions dels bombers que van acabar extingint el foc cap a ¼ d’11 del vespre. Les flames no van afectar a d’altres cotxes ni tampoc a l’edifici del casal d’avis de St. Lluís.

Per completar el dia un autobús es va avariar a la zona dels semàfors de Palafolls provocant afectacions importants al trànsit en aquest punt del nostre municipi. La Policia va haver de regular el trànsit per minimitzar les afectacions, fins que el bus es va retirar.

 

Foto: Policia Local de Palafolls