radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Política Moviment de carteres al govern de Palafolls

Moviment de carteres al govern de Palafolls

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 676 0

A finals del mes el govern ha modificat el seu partipàs de responsabilitats. Aquest moviemnt de regidories respon a la necessitat d’incorporar noves responsabilitats, com l’administració electrònica i adequar el cartipàs a les dedicacions dels seus regidors.

Qui veu més augmentada la seva cartera de responsabilitats és el regidor no adscrit Martí Victòria. Fins ara, Victòria era responsable de les àrees d’eliminació de barreres arquitectòniques, obres i serveis i transports, i a partir d’ara  assumirà també les funcions de salut pública, llicències d’obres menors, la recollida de residus o la gestió del cementiri.

Aquestes noves funcions se li atribueixen després que Josep Rueda reduís la seva jornada al consistori, i que fa que Victòria passi a encarregar-se de diverses de les àrees que fins ara portava el seu company de govern. Per fer-ho passarà a tenir dedicació de mitja jornada a l’Ajuntament de Palafolls.

Victòria creu que tot el que pugui fer per sumar a favor del poble serà positiu, i assegura que pot assumir aquestes noves responsabilitats al cartipàs municipal.

Per la seva banda Dolors Agüera, suma una nova responsabilitat. A banda de ser la regidora de Serveis Socials, Hisenda i Promoció Econòmica, també serà la política encarregada de la implantació de l’administració electrònica.

Montserrat Rovira, incorpora oficialment la cartera de Parcs i Jardins. Feia mesos que Rovira exercia aquesta responsabilitat, que ara li ha estat reconeguda oficialment i que compagina amb les responsabilitats que ja tenia com són Cultura o Esports.