radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Les Ferreries fa avui la seva jornada de portes obertes
, / 600 0 0

Les Ferreries fa avui la seva jornada de portes obertes

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Home Societat Les Ferreries fa avui la seva jornada de portes obertes

Del 13 al 24 d’abril s’obrirà el període de preinscripció escolar pel curs vinent. Per tal d’ajudar als pares a resoldre dubtes abans de decidir el centre escolar on matricular al seu fill o filla, les diferents escoles organitzen  jornades de portes obertes amb les que no només mostrar les seves instal·lacions, sinó també el seu projecte educatiu, el personal i el seu funcionament habitual.

L’escola de Mas Prats ja ho va fer el mes passat i avui ho fa l’Escola de Les Ferreries, que oferirà una doble sessió de xerrada informativa i de visita guiada al centre educatiu.

Ho farà coincidint amb dia lectiu amb una primera trobada a les 12 del migdia, que es repetirà a les 4 de la tarda.  Ens ho explica Ana Miranda, cap d’estudis d’aquest centre de primària de Palafolls.

Els pares interessats en preinscriure el seu infant el centre podran esclarir dubtes relacionats amb el funcionament del centre, de la seva metodologia de treball educatiu, sobre l’oferta complementària com el menjador escolar i sobre com funcionarà el procés de preinscripció que s’obre a finals de la setmana que ve.

Entre els pares i mares assistents a la primera de les sessions, aquest migdia, les principals inquietuds se centraven en conèixer quin és la metodologia i projecte educatiu del centre, especialment entre les famílies dels nens i nenes que comencen nova etapa, com és el cas dels alumnes de P3. Són la María José, la Míriam i l’Aida.

Palafolls disposa de dues escoles públiques, que habitualment ofereixen un total de 4 línies de P3, dues a  cada centre, el que suposa un centenar de places de P3.

Els pares hauran de triar quin centre posen en primera opció i després s’atorgaran les places a partir de diferents criteris.