radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal Comença el reasfaltatge total de l’avd Costa Brava de Malgrat

Comença el reasfaltatge total de l’avd Costa Brava de Malgrat

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 380 0

 

És una de les artèries principals del municipi veí i les tasques d’asfaltatge obligaran a fer restriccions de trànsit fins divendres.

L’actuació preveu reasfaltar tota l’avinguda Costa Brava, des de la rotonda de Can Palomeres fins a la de la zona industrial de Can Patalina. És doncs una de les vies més transitades del municipi veí com a entrada i sortida de la població.

Segons explica l’Ajuntament, l’actuació es farà en els dos sentits de circulació d’aquesta via. Per aquest motiu, es produiran restriccions en el trànsit  en funció de l’ocupació de la maquinària i dels camions de l’empresa d’asfaltatge.

La Policia Local de Malgrat de Mar informa que l’afectació més important serà quan s’hagi de reasfaltar tot l’entorn de la rotonda del CAP de salut, la que enllaça amb el carrer Guillem de Palafolls, que és un enllaç important amb el centre de Malgrat.

Aquests treballs, que ja han començat, estan inclosos en l’actuació de millora de la seguretat viària que ha portat a terme la Diputació de Barcelona a l’avinguda Costa Brava en els darrers mesos.

Abans de Nadal es van realitzar algunes actuacions per tal de pacificar el trànsit en aquesta via. Llavors es van fer diferents passos de vianants elevats que obliguen als cotxes a reduir la velocitat mentre transiten per aquesta via, una de les que més incidències viàries registra al municipi de Malgrat.