radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura Tot a punt per la Festa Petita de Palafolls

Tot a punt per la Festa Petita de Palafolls

Cultura

2 minuts

COMPARTEIX-HO
, / 648 0

Amb l’arribada de la Setmana Santa, Palafolls torna a celebrar un any més la seva Festa Major Petita. Aquest cop, les activitats se centren especialment en aquest proper dissabte, que és el dia que acollirà més activitats.

Enguany, des de l’Ajuntament s’ha plantejat fer el gruix d’activitats en un sol dia precisament per intentar concentrar el màxim de gent possible, ja que en edicions anteriors la presència de públic havia estat més aviat escassa.

Montse Rovira, regidora de Cultura, ha explicat aquesta emissora com s’ha plantejat aquest cop la festa petita i diu també que, de cara a edicions futures, es plantejaran si fer-la o no, depenent de la participació de la gent.

A la vegada, però, es mostra optimista pel que fa a l’afluència de públic.

Serà a partir de dos quarts de 7 del vespre quan a la plaça del Fòrum Palatiolo arrencarà aquesta nova edició de la Festa, amb una actuació de màgia amb David el Mag, titulat “Viu la Màgia”.

Més tard, a partir de les 9 del vespre, el relleu de les activitats l’agafaran els Diablesfolls, que seran els encarregats de la Tabalada, que pujarà des de la mateixa plaça del Fòrum Palatiolo pel carrer Francesc Macià i fins a l’era del carrer de Dalt, lloc on es faran els Versots d’enguany.

L’endemà diumenge, com també es tradició, hi haurà la popular audició de Sardanes de la Cobla Palafolls, a partir de les 12 del migdia a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Rovira destaca la bona resposta de la entitats a l’hora de col·laborar en la festa, tot i que admet que són dates complicades, ja que per Setmana Santa molta gent és fora de vacances.

Per la seva banda, els Diablesfolls ja ho tenen tot a punt per la seva Tabalada, que començarà a les 9 des del Fòrum Palatiolo i que s’allargarà mitja hora, per continuar amb la lectura dels Versots i, seguidament, amb el correfoc, que comptarà amb la presència de les colles convidades de Blanes i Canet de Mar.

Tal i com explica Gerard Costa, membre dels Diablesfolls sempre es valora positivament la bona sintonia entre colles de Diables.

La nit de dissabte culminarà amb el concert del grup de versions Mala Vida, que començarà a partir de dos quarts d’11 de la nit a la plaça de Poppi, i on hi haurà servei de barra.